Uw partner voor licht, geluid, meubilair, tenten en nog veel meer!

 Wij toveren uw bedrijfsruimte, sporthal of achtertuin om tot een exclusieve partylocatie!

Samen maken we van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen!

 Meer informatie, neem nu contact met ons op via info@partyenevenementverhuur.nl of bel 085 30 33 744.

Over ons

Wij zijn een party en evenementenverhuurder in de breedste zin van het woord met een assortiment bestaande uit meer dan 20.000 artikelen. Wij hebben verschillende afdelingen waar we u op elk gebied kunnen adviseren en begeleiden om uw feest of evenement tot een succes te brengen.

Onze afdeling PartyEnEvenementenverhuur.nl is bij uitstek geschikt voor de particulier en het MKB, hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw evenement van klapstoel tot LED Lounge set, buffet- en terrastafels, barkrukken, tafelrokken, Plug & Play geluidsets, tv & LED-schermen, easy-up tenten en nog veel meer.

Onze afdeling MO-Events is voor de grotere projecten, hier vindt u alle benodigdheden voor festivals, beurzen, bedrijfsfeesten, modeshows, podium,(computergestuurde) licht- en geluid shows, lasers en meer.

 

Onze afdeling BrightLight & Sound is gespecialiseerd in de vaste montage en onderhoud van permanente licht en geluidsinstallaties voor bijvoorbeeld Horeca, cafés en restaurants.

Onze afdeling printit24.nl is de afdeling voor al uw drukwerk en promotiemateriaal, zoals flyers, posters, magazines, roll-up banners, vlaggen, spandoeken, bedrijfsdrukwerk vlaggen en alles wat verder met inkt bedrukt kan worden. Levering vaak binnen 1 dag.

Mail ons

Info@partyenevenementenverhuur.nl

Bezoek ons

‘t Woud 45

3232LN Brielle

 

Bel ons

 085 30 33 744