Uw partner voor licht, geluid, meubilair, tenten en nog veel meer!

 Wij toveren uw bedrijfsruimte, sporthal of achtertuin om tot een exclusieve partylocatie!

Samen maken we van uw evenement een onvergetelijke ervaring voor alle betrokkenen!

 Meer informatie, neem nu contact met ons op via info@partyenevenementverhuur.nl of bel 085 30 33 744.

Contact

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de informatie die u op onze website heeft gezien, maakt u dan gebruik van onderstaand contact formulier, stuur een mail naar info@partyenevenementenverhuur.nl of bel ons via 085 30 33 744.

Antwoorden op de meeste gestelde vragen aan partyenevenementenverhuur.nl vindt u ook onder aan deze pagina in de FAQ

Offerte

Vrijblijvend!

Bij het omtoveren van uw eigen locatie in een exclusieve partylocatie, tentoonstelling of beurs komt veel kijken. Het is daarom niet gek dat u niet precies weet wat u nodig heeft. Door onze ruime ervaring in het organiseren van diverse evenementen kunnen wij u hier in bijstaan. vraag via onderstaande knop vrijblijvend een opmaat gemaakte offerte op.

fAQ

Veel gestelde vragen

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 16:30

Verhuurperiode

De verhuurperiode is afhankelijk van uw situatie en evenement. Geeft u bijvoorbeeld als particulier een tuinfeest in het weekend wil huren dan kunt u op vrijdag de gehuurde materialen ophalen of laten bezorgen en dienen de materialen op afgesproken wijze maandag geretourneerd te worden. Uiteraard is het ook mogelijk om afwijkende afspraken te maken in overleg

Catering

Inprincipe bieden wij u een drietal pakketten aan, indien u iets anders wilt dan de bestaande pakketten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken dan uw wensen met onze vaste cateraar om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Schade aan het materiaal

De huurder is verantwoordelijk voor eventueel gemaakte schade aan het gehuurde. Dit zal worden verrekend middels de vooraf bepaalde borgsom. Voor meer informatie zie onze algemene voorwaarden.

Retouneren van geld na het evenement

Na afloop krijgt u binnen 5 werkdagen de borg teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer na voldoen van alle plichten.

Annuleren

Bij het annuleren van uw reservering hanteren wij bij als annulering tot en met 8 dagen voor aanvang van de huurperiode geschiedt 25% van de huursom te betalen. Wanneer annulering plaatsvindt tussen 7 tot en met 3 dagen voor aanvang van de huurperiode dient de huurder 50% van de huursom te betalen bij annulering 2 dagen of minder voor aanvang van de huurperiode, dient de huurder de volledig overeengekomen huursom te betalen behalve indien anders overeengekomen met PartyEnEvenementenverhuur.nl.

Mail ons

Info@partyenevenementenverhuur.nl

Bezoek ons

‘t Woud 45

3232LN Brielle

 

Bel ons

 085 30 33 744